Stručni prevod teksta

Stručni prevod tekstova iz svih oblasti: pravo, medicina, farmacija, gradjevina, informacione tehnologije, ekonomija i finansije, poljoprivreda, mašinstvo itd. Prevodjenje svih vrsta materijala i dokumentacije: priručnici, katalozi, uputstva za upotrebu, ugovori, prezentacije, softveri. Primamo sve formate originalnog teksta i isporučujemo prevod u istom formatu, ili formatu po zahtevu klijenta (.docx, .pdf, .xlsx, .xml, .html, .csv).
Stručni prevodi tekstova dostupni su vam u našoj prevodilačkoj agenciji za većinu svetskih jezika. Cena se obračunava po prevodilačkoj strani i zavisi od jezika, broja strana, hitnosti i kompleksnosti teksta. Ukoliko vam je potreban stručni prevod kontaktirajte nas.

Odgovorićemo na sva vaša pitanja i poslati konkretnu ponudu odmah po prijemu vaših zahteva. Posebnu pažnju poklanjamo komunikaciji sa klijentima u cilju pružanja najboljih usluga prevodjenja za svaki pojedinačni prevodilački projekat. Naši prevodioci su profesionalci koji su specijalizovani za odredjenu oblast Ili više oblasti, te je njihovo poznavanje stručne terminologije odlično. Raspitajte se o ceni stručnih prevoda teksta koji vam je potreban, rokovima isporuke, načinu plaćanja, privatnosti i sigurnosti vaše dokumentacije.

Kod hitnih i obimnih prevoda angažujemo više prevodilaca. Saradnja prevodilaca i korišćenje zajedničke „prevodilačke memorije” i baze termina obezbedjuju dobar rezultat. Možete biti sigurni da će prevod biti konzistentan i da će se koristiti najbolja jezička rešenja koja su rezultat timskog rada.

Na zahteve i pitanja klijenata odgovaramo pravovremeno i informisano. Sa vama će razgovarati, ili na vaše upite pismenim putem odgovoriti diplomirani filolog. Možete nas pozvati telefonom, pisati putem elektronske pošte, kontaktirati nas putem društvenih mreža ili nas posetiti na adresi nakon zakazivanja sastanka. Posvetićemo vam svoje vreme i pažnju. Mi smo prevodilačka agencija u koju možete imati poverenje.

Ukoliko vam je potreban stručni prevod teksta, imajte na umu da loš prevod može nepovratno oštetiti vaš poslovni ugled. Naša prevodilačka agencija neguje individualni pristup svakom klijentu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prevoda. Mi pažljivo biramo prevodioca za vas. Ukoliko ste zadovoljni, izgradjeno poslovno partnerstvo će obezbediti i nižu cenu za lojalne klijente.