Simultano prevodjenje

Simultano prevodjenje je najpogodniji i najefikasniji tip usmenog prevodjenja. Posebno je pogodan za velike skupove i konferencije. Prevodilac prevodi izgovoreni tekst u isto vreme dok govornik govori. Simultano prevodjenje ne zahteva dodatno vreme i ne remeti dinamiku skupa. Simultano prevodjenje podrazumeva postojanje odgovarajuće opreme i angažovanje dva prevodioca po kabini (po jezičkoj kombinaciji).
Naši prevodioci poznaju stručnu terminologiju iz različitih oblasti: pravo, medicina, farmacija, gradjevina, informacione tehnologije, ekonomija i finansije, poljoprivreda, mašinstvo itd.

U saradnji sa klijentima i u cilju kvalitetnijeg usmenog simultanog prevoda insistiramo da se prevodioci upoznaju sa tematikom konferencije/skupa za koji su angažovani. Ukoliko klijent dostavi prezentacije i materijal unapred, prevodioci će biti bolje pripremljeni i simultano prevodjenje na samom dogadjaju će biti tečnije i kvalitetnije. Usluge simultanog prevodjenja dostupne su vam u našoj prevodilačkoj agenciji za većinu svetskih jezika.

Usmeno prevodjenje naplaćuje se po satu, ili po danu - za više od 4 sata angažmana. Više o cenama možete pronaći ovde.Ukoliko vam je potrebno simultano prevodjenje kontaktirajte nas. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i poslati konkretnu ponudu odmah po prijemu vaših zahteva. Posebnu pažnju poklanjamo komunikaciji sa klijentima u cilju pružanja najboljih usluga simultanog prevodjenja za svaki pojedinačni prevodilački projekat.

Naši prevodioci su profesionalci koji su specijalizovani za odredjenu oblast ili više oblasti, te je njihovo poznavanje stručne terminologije odlično. Raspitajte se o ceni prevoda i metodama simultanog prevodjenja, načinu plaćanja, privatnosti i sigurnosti vaših podataka – čemu poklanjamo posebnu pažnju. Raspitajte se o razlici izmedju simultanog i konsekutivnog prevodjenja i uz našu pomoć se odlučite za vrstu prevodjenja koja najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Na zahteve i pitanja klijenata odgovaramo pravovremeno i informisano. Sa vama će razgovarati, ili na vaše upite pismenim putem odgovoriti diplomirani filolog. Možete nas pozvati telefonom, pisati putem elektronske pošte, kontaktirati nas putem društvenih mreža ili nas posetiti na adresi nakon zakazivanja sastanka. Posvetićemo vam svoje vreme i pažnju.

Mi smo prevodilačka agencija u koju možete imati poverenje. Ukoliko vam je potrebno simultano prevodjenje, imajte na umu da loš prevod na skupu koji organizujete može nepovratno oštetiti vaš poslovni ugled. Naša prevodilačka agencija neguje individualni pristup svakom klijentu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prevoda. Mi pažljivo biramo prevodioca za vas. Ukoliko ste zadovoljni, izgradjeno poslovno partnerstvo će obezbediti i nižu cenu za lojalne klijente.