PREVODI FRANCUSKI JEZIK

Prevodi francuski jezik
Prevodi francuski jezik (francuski-srpski | srpski-francuski)

Francuski jezik se smatra jednim od najvećih svetskih jezika i službeni je jezik u 29 zemalja, čiji se stanovnici nazivaju frakofonima, što je termin koji označava osobe koje govore francuski jezik. Francuski jezik ima dugu istoriju zvaničnog jezika u diplomatiji, trgovini, nauci i drugim oblastima. Smatra se da je posle engleskog, drugi jezik po broju osoba koje ga uče u svetu. Prevodi za francuski jezik dostupni su vam u našoj prevodilačkoj agenciji. Imamo iskusne saradnike – prevodioce za francuski jezik, što omugućava efikasno i kvalitetno prevođenje sa srpskog na francuski jezik, kao i prevođenje se francuskog na srpski jezik.

Više o prevodima sa francuskog jezika i na francuski jezik

Pismeni prevodi za francuski jezik:

  • Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti: pravo, medicina, farmacija, građevina, informacione tehnologije, ekonomija i finansije, poljoprivreda, mašinstvo itd.
  • Prevođenje svih vrsta materijala i dokumentacije: priručnici, katalozi, uputstva za upotrebu, ugovori, prezentacije, softveri itd.

Usmeni prevodi za francuski jezik dostupni su vam u našoj prevodilačkoj agenciji. Nudimo usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja na sastancima i svim vrstama događaja koji zahtevaju ovakav vid prevođenja.

Naša prevodilačka agencija neguje individualni pristup svakom klijentu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prevoda. U najkraćem roku odgovaramo na svaki pojedinačni upit i šaljemo konkretnu ponudu sa cenom i rokovima za prevodilačke usluge po vašem zahtevu! Kontaktirajte nas.