PREVOD FRANCUSKI JEZIK

prevod-sa-francuskog-na-srpski

Prevod sa francuskog na srpski, prevod sa srpskog na francuski

Francuski jezik se smatra jednim od najvećih svetskih jezika i službeni je jezik u 29 zemalja, čiji se stanovnici nazivaju frankofonima, što je termin koji označava osobe koje govore francuski jezik. Francuski jezik ima dugu istoriju zvaničnog jezika u diplomatiji, trgovini, nauci i drugim oblastima. Smatra se da je posle engleskog, drugi jezik po broju osoba koje ga uče u svetu. Prevod sa francuskog jezika dostupan vam je u našoj prevodilačkoj agenciji. Imamo iskusne saradnike – prevodioce za francuski jezik, što omugućava efikasan i kvalitetan prevod sa francuskog na srpski jezik, kao i prevod sa srpskog na francuski.

Više o prevodima sa francuskog jezika i na francuski jezik

Pismeni prevodi za francuski jezik:

  • Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti: pravo, medicina, farmacija, građevina, informacione tehnologije, ekonomija i finansije, poljoprivreda, mašinstvo itd.
  • Prevođenje svih vrsta materijala i dokumentacije: priručnici, katalozi, uputstva za upotrebu, ugovori, prezentacije, softveri itd.

Usmeni prevodi za francuski jezik dostupni su vam u našoj prevodilačkoj agenciji. Nudimo usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja na sastancima i svim vrstama događaja koji zahtevaju ovakav vid prevođenja.

Naša prevodilačka agencija neguje individualni pristup svakom klijentu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prevoda. U najkraćem roku odgovaramo na svaki pojedinačni upit i šaljemo konkretnu ponudu sa cenom i rokovima za prevodilačke usluge po vašem zahtevu. Kontaktirajte nas.