Agencija za prevodjenje - Kontakt

Ukoliko vam je potreban pismeni prevod ili tražite usluge usmenog prevodjenja kontaktirajte nas. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i poslati konkretnu ponudu odmah po prijemu vaših zahteva. Posebnu pažnju poklanjamo komunikaciji sa klijentima u cilju pružanja najboljih usluga prevodjenja za svaki pojedinačni prevodilački projekat.

Raspitajte se o ceni prevodilačkih usluga, rokovima isporuke, načinu plaćanja, privatnosti i sigurnosti vaše dokumentacije. Ukoliko organizujete medjunarodni skup ili sastanak i potreban vam je usmeni prevod, posavetovaćemo vas o najboljem načinu realizacije. Odgovaramo na vaša pitanja i zahteve u najkraćem roku.

Zrmanjska 20, 11030 Belgrade, Serbia

011 2444524
063 440 116

infoprevodi@manageitout.com

Na zahteve i pitanja klijenata odgovaramo pravovremeno i informisano. Sa vama će razgovarati, ili na vaše upite pismenim putem odgovoriti diplomirani filolog. Možete nas pozvati telefonom, pisati putem elektronske pošte ili nas posetiti na adresi nakon zakazivanja sastanka. Posvetićemo vam svoje vreme i pažnju. Mi smo agencija za prevodjenje u koju možete imati poverenje.

Ukoliko su vam potrebne prevodilačke usluge, imajte na umu da loš prevod može nepovratno oštetiti vaš poslovni ugled. Dakle, kvalitet prevoda koje možemo sresti na tržištu se uveliko razlikuje. Najniža ponudjena cena ne sme biti jedini opredeljujući faktor. Ovo svakako ne znači da najviša cena obezbedjuje uvek najbolji kvalitet. Mi pažljivo biramo prevodioca za vas. Ukoliko ste zadovoljni, izgradjeno poslovno partnerstvo će obezbediti i nižu cenu za lojalne klijente.

Osim standardnih prevodilačkih usluga nudimo i usluge lekture i korekture teksta za većinu svetskih jezika, kao i za srpski jezik. Ove usluge vrše izvorni govornici stranog jezika. Lekturu tekstova na srpskom poveravamo kvalifikovanim stručnjacima.

Agencija za prevodjenje - Saradnja

Ukoliko ste prevodilac, sudski tumač ili izvorni govornik nekog jezika i želite da saradjujete sa Infoprevodi – manage IT out pošaljite svoj CV sa kontaktima za preporuku na
    captcha