Konsekutivno prevođenje

Prevođenje na svim vrstama skupova i sastanaka sa različitim brojem učesnika. Konsekutivno prevođenje podrazumeva prevode segmenata izgovorenog teksta nakon govornika i ne zahteva postojanje specifične tehničke opreme. Naši prevodioci poznaju stručnu terminologiju iz različitih oblasti: pravo, medicina, farmacija, gradjevina, informacione tehnologije, ekonomija i finansije, poljoprivreda, mašinstvo itd.
U saradnji sa klijentima i u cilju kvalitetnijeg usmenog konsekutivnog prevoda insistiramo da se prevodilac upozna sa tematikom sastanka/skupa za koji je angažovan. Ukoliko klijent dostavi prezentacije i material unapred, prevodilac će biti bolje pripremljen i usmeni prevod na samom događaju će biti tečniji i kvalitetniji.

Usluge konsekutivnog prevođenja dostupne su vam u našoj prevodilačkoj agenciji za većinu svetskih jezika. Usmeni prevod naplaćuje se po satu, ili po danu - za više od 4 sata angažmana. Više o cenama možete pronaći ovde. Ukoliko vam je potrebno konsekutivno prevodjenje kontaktirajte nas. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i poslati konkretnu ponudu odmah po prijemu vaših zahteva.

Posebnu pažnju poklanjamo komunikaciji sa klijentima u cilju pružanja najboljih usluga konsekutivnog prevođenja za svaki pojedinačni prevodilački projekat. Naši prevodioci su profesionalci koji su specijalizovani za određenu oblast ili više oblasti, te je njihovo poznavanje stručne terminologije odlično. Raspitajte se o ceni prevoda i metodama konsekutivnog prevođenja, načinu plaćanja, privatnosti i sigurnosti vaših podataka – čemu poklanjamo posebnu pažnju.

Raspitajte se o razlici izmedju simultanog i konsekutivnog prevođenja i uz našu pomoć se odlučite za vrstu prevođenja koje najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama. Na zahteve i pitanja klijenata odgovaramo pravovremeno i informisano. Sa vama će razgovarati, ili na vaše upite pismenim putem odgovoriti diplomirani filolog. Možete nas pozvati telefonom, pisati putem elektronske pošte, kontaktirati nas putem društvenih mreža ili nas posetiti na adresi nakon zakazivanja sastanka. Posvetićemo vam svoje vreme i pažnju. Mi smo prevodilačka agencija u koju možete imati poverenje.

Ukoliko vam je potrebno konsekutivno prevođenje, imajte na umu da loš prevod na skupu koji organizujete može nepovratno oštetiti vaš poslovni ugled. Naša prevodilačka agencija neguje individualni pristup svakom klijentu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prevoda. Mi pažljivo biramo prevodioca za vas. Ukoliko ste zadovoljni, izgradjeno poslovno partnerstvo će obezbediti i nižu cenu za lojalne klijente.